onsdag 17 april 2013

Vårstäda själen med Tarot

Våren. Vårkänslor och nystarter. Nu får vi nordbor äntligen öppna upp våra fönster och känna den helande solen mot vår hud. I naturen börjar allting knoppas och vi kan ställa bort våra tunga vinterkängor. Våren är en underbar tid och för många utav oss en tid för att börja om. Vi ska göra allt det som fått vänta under vinterns kyla. Vi ska ta hand om våra kroppar, våra trädgårdar, vi ska bli mer sociala och framförallt så ska vi ta vara på all de ljusa timmarna.
Ibland fungerar den här planen alldeles utmärkt men för många utav oss blir det en allt för stor förändring på en gång. I hemlighet längtar vi nästan efter att dra för gardinerna och fortsätta vår vinterdvala ett litet tag till.


Krokus_tarotlinjen

För att bli mer medvetna om hur vi själva fungerar och vad vi behöver veta för att klara av de förändringar som regelbundet kommer till oss kan tarotkorten vara till stor hjälp.Tarot är anpassat för våra liv och de olika faser som vi går igenom. I tarotkorten ser man tydligt att ingen förändring bara har en sida.Det finns alltid två motsatta poler som behöver mötas på rätt våglängd för att skapa balans. Och korten visar att balans uppnås genom en slags måttlighet.
En måttlighet där vi ser vad vi själva verkligen vill och vilka krav som ställs på oss ifrån vår omgivning och oss själva. Med hjälp utav tarotkorten kan du få vägledning kring hur du kan balansera upp ditt liv. Vad du behöver mer utav och vad du behöver saka.
Och våren är ju som sagt var förändringarnas tid och varför då inte vårstäda lite i ditt inre innan du tar tag i allt det andra som du bestämmer dig för att göra.


Idag är Tarotlinjen öppen mellan 15.00-22.00. Välkomna att ringa.

För mer information besök Tarotlinjen på Facebook
Ylva Trollstiernas Tarotlinje Via ett samtal får du svar på dina frågor på bara några minuter. Ylva Trollstierna har tolkat Tarotkort i 35 år, skrivit 13 böcker i ämnet och tolkat Tarot i stort sett dagligen sedan 1996 via telefon. Via Tarotlinjen kan du komma i kontakt med Ylva, Maggie eller Matilda för att få vägledning via Tarotkort. Till oss kan du ringa när du behöver någon att samtala med om ditt nuläge och din framtid, förutsatt att du är över 18 år. Tarotlinjen har öppet måndag till fredag 15-21. Tfn 0939-20 50 300 19:80/min Välkommen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi på Tarotlinjen tycker alltid att det är trevligt att få kommentarer ifrån er läsare. Lämna gärna några rader i fältet nedan. ♥